Mis geen opdracht.

Waarom u geen opdracht hoeft te missen.

Wilt u meer en betere opdrachten?

Een goede voorbereiding is de basis tot succes. Deze voorbereiding begint veelal ver voordat een opdracht verstrekt wordt.

Goede tekeningen.
Een goede tekening is in ieder geval actueel en accuraat. Het vertrekpunt voor de meeste opdrachten is de huidige kadastrale situatie, de aanwezige gebouwen en informatie over bestemmings- en ruimtegebruik.

Nauwkeurigheid en locatie.
Als de basis met kadastrale grenzen en contouren van gebouwen nauwkeurig zijn, dan wordt dit beloond door uw opdrachtgevers. Een hoge nauwkeurigheid in de voorbereiding geeft uw opdrachtgevers het vertrouwen dat ze zoeken om opdrachten aan u te gunnen. Zij achten de kans groot dat tijdens de uitvoering op dezelfde positieve wijze gewerkt wordt.

Digitale kaarten.
Digitale kaarten zijn bestanden die direct in Autocad of een ander CAD-programma te openen zijn voor verdere bewerking. De bestanden bevatten actuele gegevens, direct vanuit de bron.

Snel en eenvoudig
Na een paar muisklikken heeft u binnen enkele seconden de bestanden ter beschikking waarmee u direct aan de slag kunt. U start met het aangeven van de locatie en de oppervlakte en u ontvangt een .dxf of .shp bestand, speciaal voor u gemaakt.

Ontdek de eenvoud en de kracht van een digitale kaart voor uw werk. Verhoog de kwaliteit en bespaar tijd.

Bereidt u voor met Planviewer en u mist geen opdracht.

Bestel nu:


Of lees verder: speciaal voor architecten

Cad-bestanden van Planviewer

De nieuwe omgevingswet.

De nieuwe omgevingswet. Gaat het echt gebeuren op 1 januari 2023? Lees meer »

Stand van zaken Polka

Stand van zaken Polka Lees meer »

Natuurlijk sneller bouwen met subsidie in Gelderland!

Op 5 september 2022 opent de nieuwe tenderregeling “Natuurlijk sneller bouwen”. Hiermee worden bouwbedrijven gestimuleerd om hun productieproces aan t... Lees meer »