Klinkt Symfony je als muziek in de oren? PHP-ontwikkelaar gezocht voor ons snelgroeiende team!

Planviewer BV - een dynamische start-up - zoekt een medior/senior developer voor ons uitgebreide vastgoedportaal dat duizenden bezoekers per dag bedient, met informatie over gebouwen, percelen, bestemmingsplannen en vergunningen. Ons uitgebreide portal is gestoeld op het Symfony framework en is geheel gehost op de Google Cloud.  

Binnen die omgeving ontwikkelen we zelf aan zowel een publieke front-end, met o.a. meerdere API’s voor professionele gebruikers en partners, als aan een back-end met zeer omvangrijke datasets en de nodige dataverwerking functionaliteiten. 

Om dit geheel naar een hoger niveau te tillen en ons groeiende team verder te professionaliseren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en zelfstandige developer die samen met ons het platform verder wil vormgeven. 

Je hebt uitzicht op een positie waarin je jezelf kan ontplooien. Je werkt met de nieuwste web-technologieën en komt in aanraking met interessante aspecten binnen de GEO-ICT en vastgoedwereld. 

Wie ben jij? 

Je ontwikkelt graag zelf, maar daarnaast overzie je ook de grote lijnen en help je je collega’s met lastige vragen. Je bent positief kritisch en kunt je collega’s goed adviseren, waarbij je niet bang bent om knopen door te hakken en een koers te bepalen. 

Je hebt minimaal een HBO/WO werk en denkniveau. Aantoonbare ervaring met Symfony e/o Laravel en (OO)PHP is een eis.  

Je bent bekend met standaard front-end technieken en je vindt het leuk om jezelf te verdiepen in steeds weer andere technieken, zoals bijv. Node.js, React, of ORM. Kennis en ervaring met GIS/GEO-ICT technieken en standaarden en/of Linux omgevingen is een pré. 

Wie zijn wij?

Bij Planviewer werk je bij een bedrijf in de zogenaamde “Smart Industry” dat zich bezighoudt met het genereren van online informatieve producten die een directe link hebben met de GEO-ICT en vastgoedwereld. 

Denk hierbij o.a. aan digitale rapporten betreffende woningen en percelen in heel Nederland met informatie over bestemmingsplannen, kadastrale gegevens, et cetera, maar ook het leveren van digitale omgevingskaarten aan professionals. 

Veel van onze klanten komen dan ook vanuit de professionele vastgoedwereld zoals overheden, architectenbureaus en makelaarskantoren, maar ook de particuliere markt is een belangrijke doelgroep. 

Typisch Planviewer: 

  • Groot software platform met een brede klantenkring  
  • Werken in hartje Arnhem met mooi weids uitzicht aan het water 
  • Modern kantoor in monumentaal pand 
  • Prettige informele werksfeer 
  • Volop doorgroeimogelijkheden 
  • Optimaal te bereiken met OV 

Kortom: wil jij werken in een jonge dynamische organisatie met een informele sfeer in het centrum van Arnhem... met goede arbeidsvoorwaarden, een concurrerend salaris, mogelijkheid tot parttime werken, thuiswerken en studiemogelijkheden, regeer dan snel! 

Interesse?

Spreekt bovenstaande jou aan? Aarzel niet en stuur jouw motivatie en CV naar Suzanne Huisman (s.huisman@planviewer.nl).

Heb je nog inhoudelijke vragen, neem dan gerust contact op. Suzanne is telefonisch bereikbaar via 088-7006060 of via e-mail. 

 

Uitzicht Planviewer

Het uitzicht vanaf het kantoor van Planviewer.

De nieuwe omgevingswet.

De nieuwe omgevingswet. Gaat het echt gebeuren op 1 januari 2023? Lees meer »

Stand van zaken Polka

Stand van zaken Polka Lees meer »

Natuurlijk sneller bouwen met subsidie in Gelderland!

Op 5 september 2022 opent de nieuwe tenderregeling “Natuurlijk sneller bouwen”. Hiermee worden bouwbedrijven gestimuleerd om hun productieproces aan t... Lees meer »