Het eerste kwartaal van 2021

Cijfers bezoekers 

Het eerste kwartaal van 2021 zit erop, een mooi moment om te kijken naar de cijfers. In het eerste kwartaal hebben meer dan 700 duizend mensen onze website bezocht. Dat is bijna 250.000 duizend bezoekers per maand. Ruim de meerderheid heeft ons via Google gevonden of ging rechtstreeks naar onze site. En tijdens deze bezoeken hebben ze maar liefst 2 miljoen pagina’s bekeken. Dat zijn er een heleboel. Maar wist je dat onze website nog veel meer pagina’s heeft? Sowieso is er voor elke locatie in Nederland een locatiepagina aangemaakt. Er zijn in Nederland ruim 9,2 miljoen adressen en 7,9 miljoen percelen, dus reken maar uit hoeveel pagina’s wij minimaal hebben. Als je nieuwsgierig bent naar jouw locatie voer dan jouw adres in op onze website en neem een kijkje op de locatiepagina.

Best gelezen artikelen 

De drie best gelezen artikelen in het eerste kwartaal zijn ‘Gratis Kadaster kaart’, ‘Waar kan ik een bestemmingsplan inzien’ en ‘Waar ligt mijn rooilijn’. Samen werden deze artikelen 34.324 keer gelezen. We schrijven geregeld nieuwe artikelen om onze kennis met jullie te delen, kijk maar eens op onze artikelenpagina

Meest bezochte locaties 

In de eerste drie maanden van 2021 is het stratenoverzicht van Amsterdam maar liefst 1.975 keer opgevraagd. Wist je dat Amsterdam op dit moment 4.832 straten heeft met 529.716 adressen?  

De bestemmingsplannen die het meest zijn bekeken zijn die van Sittard Geleen. 1.035 mensen waren hierin geïnteresseerd.  

Het huis wat het meest is gevonden via onze website is de Rijn en Schiekade 119 in Leiden. Als we zelf even Googlen zien we dat dit een mooie riante Stadsvilla is die nog steeds te koop staat!  

30 november De Dag van het Vastgoed

Op 30 november vindt De Dag van het Vastgoed plaats in het AFAS Theater in Leusden. Lees meer »

De nieuwe omgevingswet.

De nieuwe omgevingswet. Gaat het echt gebeuren op 1 januari 2023? Lees meer »

Stand van zaken Polka

Stand van zaken Polka Lees meer »