Nieuw! Woningwaarderapport

Datum: 21 okt. 2021

 We hebben een nieuw rapport ontwikkeld. Het Woningwaarderapport. Het rapport is een aanvulling op ons assortiment om de koper of verkoper van een woning te helpen met het besluitvormingsproces rondom de koop/verkoop van een woning. Het rapport kan ook gebruikt worden om de WOZ-waarde te beoordelen. 

Wat is het Woningwaarderapport?

De Woningwaarde is een berekende waarde van een woning op basis van reeds verkochte woningen in de buurt. De daadwerkelijk betaalde prijs voor een woning ligt vast in het Kadaster als koopsom. De koopsommen vormen de basis van de berekende Woningwaarde. De Woningwaarde in het rapport is gebaseerd op de koopsommen van woningen in de buurt, vertaald naar een vierkante meter prijs, afgezet tegen het indexatiecijfer Prijsindex Bestaande Koopwoningen van het CBS en Kadaster. 

Het rapport laat de woningen zien die sinds 2003 verkocht zijn in de buurt. De koopsommen van de verkochte woningen staan vermeld per adres. Je ziet op welke datum het huis is verkocht, tegen welke verkoopprijs, het aantal vierkante meter van de woning, de betaalde prijs per vierkante meter en de geïndexeerde prijs per vierkante meter. Je kan zelf dan de Woningwaarde uitrekenen van de woningen in de buurt.   

Wil jij weten wat jouw woning waard is?  

Koop nu het Woningwaarderapport

Nieuw! De AVG-Scanner

Grip op privacy in gepubliceerde documenten voor gemeente

Nieuw! Woningwaarderapport

Nieuw! Woningwaarderapport. Het rapport  helpt koper of verkoper van een woning met het besluitvormingsproces rondom de koop/verkoop va...

De nieuwe Webservice omgeving is klaar!

Misschien heb jij het al gezien, onze data-afdeling is een Webservice omgeving geworden! De afgelopen periode...