2021 loopt ten einde, de feestdagen komen in zicht!

Het jaar is echt voorbijgevlogen. Zo veel geleerd, zo veel gedaan. Afscheid genomen en nieuwe collega's verwelkomd. Verbeteringen en innovatie doorgevoerd.

We zijn druk bezig geweest met de Webservices omgeving. Die heeft een andere uitstraling gekregen. Het aanmeldproces is intuïtiever gemaakt en we tonen ter inspiratie voorbeelden hoe een aantal van onze klanten de Webservices gebruikt.

Er is een nieuw rapport gemaakt, het Woningwaarderapport. Deze is toegevoegd aan de webshop maar is ook beschikbaar via de Webservices (API).

Onze Luchtfoto is verbeterd met een hogere resolutie zodat je haarscherp in jouw eigen tuin kunt kijken.

Een belangrijk moment was dat we de BAG gegevens vanaf juni dagelijks actualiseren. Ook is er een uitbreiding geweest in onze Kadasterproducten, met de Objectlijst Rechthebbende en Betrokkene, de Splitsingsakte en de Koopsommen. Nóg een toevoeging aan onze data is de dataset Energielabels.

Dit jaar hebben we bij Planviewer 2 nieuwe collega's mogen verwelkomen: Nick & Jesse.

Ontwikkelingen in het nieuwe jaar

In het nieuwe jaar staan er weer prachtige projecten op ons te wachten. Onze Kaartviewer wordt verbeterd waardoor developers er nóg mooiere data op kunnen visualiseren. Er is een nieuw product in de maak voor de Kant-en-klare PDF rapporten waarmee we iets unieks gaan neerzetten. En natuurlijk volgt er nog veel meer.

Voor 2022 zijn er enkele veranderingen binnen ons prijsmodel. Vanaf januari geldt dat iedere nieuwe klant, 3 maanden lang 50.000 gratis calls krijgt (voor Locatiedata en de Kaartviewer). We kiezen hiermee voor kwaliteit boven kwantiteit. Hierdoor kunnen nieuwe relaties eerst goed testen.
Voor bestaande relaties houdt het in dat de maandelijkse gratis calls niet meer gelden.
Nieuw is dat we ons development team aanbieden bij onze klanten die hulp nodig hebben met het bouwen. We hebben gemerkt dat hiermee het project van de klant sneller klaar is omdat er geen ruis zit tussen klantwens en development. 
We hebben er ook dit jaar weer voor gekozen om geen vaste abonnementen of een contract aan te bieden. Flexibiliteit vinden we belangrijk voor onze klanten.
Onze nieuwe Algemene Voorwaarden en Addendum vind je hier. Tarieven blijven ongewijzigd (op de vervallen gratis calls na).

 

Heb je vragen? Opmerkingen? Of tips? Bel of mail ons!

We wensen jullie vanuit het team van Planviewer allemaal fijne feestdagen!

Met hartelijke groet, Diana Futselaar
 

30 november De Dag van het Vastgoed

Op 30 november vindt De Dag van het Vastgoed plaats in het AFAS Theater in Leusden. Lees meer »

De nieuwe omgevingswet.

De nieuwe omgevingswet. Gaat het echt gebeuren op 1 januari 2023? Lees meer »

Stand van zaken Polka

Stand van zaken Polka Lees meer »