Bent u bezig met projectontwikkeling? Voorkom fouten; gebruik een Projectviewer!

In samenwerking met ROgeo heeft Planviewer een Projectviewer ontwikkeld. 

Wat biedt een online projectviewer?

Het beschikken over data of over informatie betekent niet hetzelfde. Deze termen worden echter vaak met elkaar verward. We spreken pas van informatie als deze betrouwbaar, relevant en tijdig beschikbaar is.

Vervolgens moet deze informatie goed geïnterpreteerd worden. Bedoelt iedereen binnen het project hetzelfde? Alles kan opgeschreven en ingetekend worden. Maar de snelste en meest efficiënte manier om een gebied of project visueel inzichtelijk te krijgen is natuurlijk met een online Projectviewer.

Het verzamelen en bundelen van kwalitatieve en kwantitatieve data is een tijdrovende activiteit. Daarom doen wij dat voor u.  

 Voordelen van onze Projectviewer:  

  • Actuele (bron)data beschikbaar zoals Bestemmingsplannen en Belemmeringen
  • Juridische fouten meteen inzichtelijk, kunnen voorkomen worden
  • 60% besparing in administratieve handelingen door b.v. makkelijk delen en afstemmen  

Vanaf 250,- per maand (excl. BTW) richten onze consultants een kant-en-klare Projectviewer in zodat u meteen efficiënter kunt werken.  Wilt u zelf een Projectviewer maken? Meldt u zich dan aan voor onze Webservices!  

 Klik hier voor een voorbeeld van een Kaartviewer

Bent u bezig met projectontwikkeling? Voorkom fouten; gebruik een Projectviewer!

Alles kan opgeschreven en ingetekend worden. Maar de snelste en meest efficiënte manier om een gebied of project visueel inzichtelijk te krijgen... Lees meer »

Planviewer doet de POLKA!

Planviewer OpenLayers Kaart Applicatie (POLKA) Lees meer »

De nieuwe omgevingswet; is het eindelijk zo ver?

De nieuwe Omgevingswet; is het eindelijk zo ver?  Er wordt natuurlijk al een aantal jaar (sinds 2015) gesproken over de nieuwe omgevingswet. H... Lees meer »