PlanAlert

Ontvang per e-mail berichten over jouw buurt.

Altijd op tijd geïnformeerd over wijzigingen in:

  • vergunningen
  • bestemmingsplannen.
lees meer >>
Komen hier windmolens?
Mag bestaande industrie in de omgeving uitbreiden?
Wat gaan ze doen op de grond naast mijn pand?

De mogelijkheden van PlanAlert smart

Professioneel beheer. Actief risico’s en kansen bewaken die van invloed zijn op de waarde van je portefeuille zodat adequate actie mogelijk is.

Voor wie: Vastgoedmanagers, taxateurs en andere professionals in vastgoed en vastgoedbeheer.
Onbeperkt aantal locaties. Bundel locaties in groepen om ze dezelfde instellingen te geven. Meerdere groepen zijn mogelijk.
Bepaal zelf de frequentie van de e-mail berichten per groep. Opties zijn dagelijks, wekelijks, maandelijks of halfjaarlijks.
Berichten over afgegeven vergunningen en bekendmakingen rondom de ingestelde locatie zijn te bekijken op een overzichtelijk dashboard in jouw persoonlijke omgeving (na inloggen).
Per e-mail ontvang je een uitgebreid overzicht van de wijzigingen in vergunningen en bestemmingsplannen rondom de ingestelde locaties. De berichten worden gebundeld zodat je alle berichten steeds overzichtelijk in 1 mail krijgt.

PlanAlert Smart: dagelijks, wekelijks, maandelijks of halfjaarlijks en berichten worden gebundeld voor alle locaties, of via zelf in te stellen groepen.
Er zijn verschillende templates waarin de reguliere mails worden verstuurd, zodat je kunt kiezen wat het beste past in jouw organisatie. Daarnaast kun je zelf locaties onderbrengen in groepen naar eigen keuze, zodat de mails gebundeld worden voor deze groep. Binnen het dashboard kun je dan ook alle berichten binnen jouw ingestelde groepen bekijken, wel zo overzichtelijk!
Er kunnen meerdere ontvangers worden ingesteld om de reguliere updates te ontvangen (op basis van e-mailadres), zoveel als je wilt.
Bepaal de grootte van het gebied rondom een specifieke locatie wat je wilt monitoren. In binnenstedelijk gebied geeft een kleinere radius kwalitatief betere meldingen.
Standaard zijn locaties in te voeren op basis van een adres of perceel, maar je kunt ze ook op een andere manier instellen. Wil je snel meerdere locaties tegelijk instellen? Dan is het mogelijk om een bestand te uploaden. Via een CSV bestand kan eenvoudig een hele lijst met locaties tegelijk worden ingevoerd. Via een SHAPE bestand kan een heel gebied worden aangegeven waarbinnen wijzigingen moeten worden bijgehouden.