Wat is een goede vraagprijs voor deze woning of voor dit appartement?

Wanneer je je woning of appartement wil verkopen, wil je direct een goede vraagprijs bepalen. Want zit je te laag, dan doe je jezelf te kort. Zit je te hoog, dan prijs je je uit de markt. 

Vraagprijs bepalen

Woningen die te lang te koop staan, zijn niet populair omdat mensen denken dat er wat mis is met de woning. Kortom; direct de juiste vraagprijs bepalen, is belangrijk. Maar hoe doe je dat? Vaar je blind op het advies van een makelaar of wil je zelf ook een gegrond idee hebben?

Met het Woningwaarderapport kom je goed beslagen ten ijs. Het rapport geeft je een realistische indicatie van wat je voor jouw woning of appartement kunt vragen. Gebaseerd op vergelijkingen en niet op ‘onderbuik gevoel’. Zo weet je zeker dat je direct goed zit.

Woningwaarderapport

Het Woningwaarderapport is te bestellen op basis van een adres. In het rapport staat een indicatieve woningwaarde, gebaseerd op woningen die in dezelfde wijk verkocht zijn. In het rapport zie je ook welke referentiewoningen zijn gebruikt voor de berekening met de koopsommen er bij.