Een website laten maken in Wordpress doe je zo

Wil je een goede website laten maken in Wordpress door een professional? Dan is het goed om te weten wat daar allemaal bij komt kijken. Een website dient namelijk als online visitekaartje en is het eerste waar mensen naar kijken als ze een product of dienst aan willen schaffen. Websites komen in een groot aantal vormen en met verschillende functionaliteiten. Zo pas je hem helemaal aan jouw bedrijf aan en raken mensen geĆÆnteresseerd in jouw bedrijf. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden bij het ontwikkelen van een website? En welke stappen doorloopt de professional voordat jouw website online komt te staan?

Alles rondom jouw bedrijf op papier

Een website laten maken in Wordpress begint door te bepalen hoe jouw website eruit moet zien. De huisstijl van jouw bedrijf staat centraal. Jouw huisstijl bestaat uit een aantal kleuren en het lettertype en het moet direct duidelijk zijn dat het om jouw bedrijf gaat. Zet daarom op papier wat je met jouw bedrijf wilt uitstralen. Ook de speerpunten van jouw bedrijf en de gewenste doelgroep komen op papier te staan voor de eerste concepten. Een website laten maken begint immers te allen tijde met het ontwikkelen van concepten, voordat de definitieve website in elkaar gezet wordt.

Duidelijkheid in het kennismakingsgesprek

Een professional als Crossmedia House kan de website voor jou ontwikkelen. Voordat dit gebeurt, is er een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek maak je jouw wensen kenbaar en vertel je meer over het bedrijf. Denk aan de doelen die jouw bedrijf heeft, wat jouw bedrijf allemaal aanbiedt en waar je voor staat. Daarnaast moet je goed duidelijk maken welke doelgroep je wilt bereiken. Afhankelijk hiervan moet er namelijk andere content komen en moet de website een nieuwe indeling krijgen. Zodra alles op papier staat, krijg je een goede inschatting van de tijd die nodig is om jouw website te ontwikkelen en weet je waar je aan toe bent.

Een goed werkende website realiseren

Bij het laten ontwikkelen van jouw website in Wordpress door een professional als Crossmedia House gaat het niet alleen om het bereiken van de juiste doelgroep. Ook moet de website helemaal naar behoren werken en moet de navigatie goed verlopen. Hier zal een professional daarom ook veel zorg aan verlenen. Zo mag de website niet haperen en moet er een goede snelheid zijn. Als jouw website niet goed werkt of bepaalde informatie niet snel te vinden is, is een potentiƫle klant geneigd om naar de concurrent te gaan voor een aankoop. De professional zorgt daarom voor een goed werkende website, waar jij jouw bedrijf meer naamsbekendheid kan geven en meer omzet mee draait. Werkt jouw website optimaal?