Bied jouw klanten de exacte grenzen van hun tuin!

Klanten bevinden zich op jouw website. Reden is dat ze op zoek zijn naar tuimaterialen want het voorjaar lonkt en ze hebben de kriebels om eens lekker met de tuin aan de slag te gaan.

Jouw website biedt veel tuimaterialen aan. En de klant wil bestellen maar niet iedere klant weet hoe groot de tuin is. Dus hoeveel moet besteld worden? Waar ligt nu de grens van de tuin? Belangrijk bij plaatsing van een tuinhuis of schutting. Bovendien wil jouw klant geen conflict met de buren over de juiste plaats van de te plaatsen schutting.  

Wat zou het mooi zijn als jij het handvat biedt aan je klanten om direct uit te rekenen hoeveel er nodig is om de klus te klaren! Of hoeveel m2 stenen, gras, tegels er nodig zijn? Of de aangeboden loungeset wel past op het nieuw aan te leggen terras? 

Maatvoering Perceel 

Het product “Maatvoering Perceel” geeft informatie over het perceel van jouw klant. Deze ziet direct hoe de erfgrenzen liggen. Niet alleen een afbeelding maar onder andere ook de maten vanaf het gebouwde gedeelte van de woning naar de erfgrens. Daarnaast bevat het een luchtfoto om meer inzicht te geven in de ligging van de perceelsgrenzen.  

Het komt voor dat jouw klant niet meer precies weet waar de tuin begint of eindigt. Het product Maatvoering Perceel geeft antwoord door de afmetingen van het perceel te tonen en de indicatie van de ligging van de erfgrens.  

De perceelsgrenzen die getoond worden in Maatvoering Perceel zijn afkomstig vanuit het register van het Kadaster. De nauwkeurigheid in de maatvoering is in centimeters.  

Coördinaten en Perceelviewer 

Voor de klant die ook nog met een coördinaten overweg kan, zijn zowel de Kadaster- (X/Y), als ook de Lat Lon (GPS) coördinaten aanwezig. De klant kan dus zelf een indicatieve erfgrens uitzetten. 

Extra in het product is een eigen online Perceelviewer. Via een link in het rapport kan jouw klant direct de tuinsituatie online bekijken. Jouw klant kan dan ook andere oppervlakten en afstanden meten.  

Handvat

Maatvoering Perceel is een mooi handvat die jij kan aanbieden aan jouw klant om snel en professioneel de maten en ligging van hun tuin te tonen. Erg handig om jouw producten in te meten. Jouw klant heeft met dit product geen bouwtechnische kennis nodig om de informatie toe te passen. De klant kan direct aan de slag.  

Wil je gebruik maken van dit handvat dan bieden wij het product Maatvoering Perceel aan via onze Webservices onderdeel Kant-en-klare rapporten.  

Inhoud Maatvoering Perceel 

  • Kadastrale kaart met maten van perceel 
  • Afstanden van de bebouwing tot de kadastrale grens 
  • Luchtfoto om de situatie van boven te bekijken 
  • Coördinaten van de grenzen (GPS en X/Y) 
  • Perceelviewer voor online afstand meten 
  • Informatie direct vanuit Kadaster en gemeentelijke administratie 
  • Kaart is op schaal 

KIJK HIER VOOR DE WEBSERVICES PAGINA