Webservices

Wij zijn het Nationale Locatie Platform, een locatiegedreven technologiebedrijf voor de publieke- en commerciële sector.

 

Datagedreven beslissingen nemen voor een duurzame gebiedsontwikkeling start hier!

lees meer >>
Kan het controleren en aanvullen van gebouwgegevens niet eenvoudiger?
Met welke data kan ik mijn platform verrijken?
Is er een alternatief voor Google Maps?

Verrijk jouw digitale omgeving met Webservices!

Webservices die actuele, betrouwbare locatiedata en technologie leveren en waar inhoudelijke kennis over de data en techniek aanwezig is binnen de organisatie. Ervaar de voordelen:

  • Bij vragen is er direct een medewerker beschikbaar
  • Ontlast medewerkers door processen te automatiseren
  • Voorkom schade door incorrecte of verouderde informatie
  • Veiligheid en borging van gegevens
  • Blijf jouw concurrenten voor door gebruik te maken van de nieuwste datatechnieken

Combineer Webservices. Gebruik actuele locatiedata in een dynamische, interactieve kaartviewer, samen met eigen data of gegevens van derden,  zodat er helderheid is over het gebied of locatie waarin wordt geïnvesteerd.

Of gebruik Webservice om actuele kant- en klare rapporten efficiënter te delen.

Lees meer

Locatiedata

Verrijk of valideer jouw platform, producten en processen met actuele locatiedata. Je krijgt directe toegang tot verschillende datasets.

Kadaster Koppeling

Directe toegang tot Kadasterproducten zonder zelf de koppeling te realiseren en te onderhouden. Voor eigen gebruik of om door te leveren.

Kaartviewer

Bekijk kaarten in jouw omgeving met de beproefde Planviewer techniek. Visualiseer je eigen data op de kaart samen met onze locatiedata en/of andere kaartaanbieders zoals PDOK (Overheidsdata).

Rapporten

Kant-en-klare (PDF) rapporten en kaarten in jouw huisstijl, opvragen en doorleveren via jouw platform. Direct en zeer snel actuele informatie over een specifieke locatie.

Gebruikers aan het woord

ROgeo aan het woord
Lees meer
TaXapi, sneller taxeren met de handige taxatietool Lees meer
Vastgoedpro aan het woord
Lees meer
 
 
 

Vliegende start

Wil je een vliegende start? Meld je dan eerst aan. Lees daarna verder.

Per Webservices hebben we uitgebreide documentatie en handleidingen. Voor de data calls bekijk de lijst met beschikbare data API endpoints. Er is een github omgeving en vragen kan je stellen via support. Wijzigingen aan de Webservices communiceren wij via onze Release Notes. Grote functionele wijzigingen worden tijdig vooraf gecommuniceerd. Uptime van Planviewer is 99,98%

Vliegende start met de Kaartviewer

Dankzij het handige dashboard maak je snel zelf een kaartapplicatie. Log in op jouw Planviewer account. Als jij je aangemeld hebt voor de Webservices dan zie je aan de linkerkant staan "API Applicaties". Voeg een Applicatie toe en kies voor de Actie "Maps API". Je ziet direct de mogelijkheden. Maak een prototype en neem daarmee je collega's mee in met de realisatie.

Vliegende start met de Rapporten en Kadaster Koppeling

Weet welke producten je wil aanbieden aan jouw klanten. Bestel ze via de webshop of vraag een demo aan. Lees in de documentatie hoe je via de API-key deze producten kunt opvragen. Op jouw dashboard staat ook een handleiding.

Vliegende start met de Locatiedata

In principe is alle data op Planviewer op te vragen. Bekijk het overzicht of neem contact op als je vragen hebt over de beschikbaarheid van de data. De data is op te vragen op basis van een punt, een vlak, een adres of perceelnummer. Een aantal basis informatiecalls zijn al uitgeschreven. Bekijk ze in de documentatie. Staat hier niet beschreven hoe jij tot de gewenste data komt, neem dan contact op. Wij denken graag met jou mee.